En vecka

28:e oktober 2021 kommer jag tänka tillbaka på med glädje

Och jag kände: det kommer att bli riktigt bra, det här.

Stjärnbärarens önskan har funnits ute en vecka. Det har börjat sjunka in att jag är fantasyförfattare nu. Det har jag i och för sig alltid varit, men nu känns det mer på riktigt. Boken är ute. Vem som helst kan läsa om Love och Melinde, ta del av min berättelse. Hittills har 24 bibliotek runt om i landet köpt in e-boken och under fredagen, lördagen och söndagen v.43 låg titeln överst som mest sålda e-bok i kategorin fantasy på Adlibris. Det var en surrealistisk känsla; min bok? Och på Storytel och Nextory har Stjärnbärarens önskan fått sina första femmor.

Stjärnbärarens önskan fredagen v.43

Jag är så, så tacksam. Och går det riktigt bra för e-boken kommer den ut i fler format. Det är många som efterfrågar en tryckt bok och jag tror mycket väl på att Stjärnbärarens önskan kommer mellan hårda eller mjuka pärmar. Det bara känns så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen